Ports Group / Blogg / Ports Group rekryterar spetskompetens
NewsJohanSjöbeckSv

Ports Group fortsätter att växa och rekryterar nu immaterialrättsspecialisten Johan Sjöbeck. Johan kommer närmast från Groth & Co AB där han varit delägare sedan 2007. Genom rekryteringen förstärker Ports Group ytterligare sitt erbjudande och sin spetskompetens inom området varumärkessäkerhet.

Johan Sjöbeck är specialiserad på internetrelaterad immaterialrätt och med mer än tjugo års erfarenhet av frågeställningar relaterade till internetrelaterad juridik är han en av landets främsta specialister inom området. Han har juristexamen från Lunds Universitet samt Master (LLM) från King’s College i London där han redan tidigt specialiserade sig inom immaterialrätt och IT-rätt.

Johan är vidare sedan 2002 utsedd skiljedomare i internationella domännamnstvister (UDRP) hos FN-organet WIPO (World Intellectual Property Organization) och är även tvistlösare för den svenska toppdomänen .se samt för den europeiska topdomänen .eu.

Ports Group har ett innovativt tänk som lockar mig enormt mycket och bolagets erbjudande ligger helt rätt i tiden. Den unika helhetslösningen som kunderna erbjuds där man väver ihop tekniska lösningar med juridiken ligger i framkant i branschen och det ska bli spännande att vara en del av detta. Ports Group känns rustat för framtiden, och jag ser fram emot att bli en del av det och att bidra med min mångåriga erfarenhet från branschen, säger Johan Sjöbeck.

Det är med stor glädje vi välkomnar Johan till Ports Group. Ports Group befinner sig i stark tillväxt och arbetar ständigt för att möta kundernas behov av specialiserad kompetens och komplex rådgivning på en marknad i förändring. Genom Johans gedigna erfarenhet och unika kompetens inom tvistlösning förstärker vi ytterligare vårt erbjudande inom varumärkessäkerhet vilket känns fantastiskt roligt, säger Patrik Simson, VD Ports Group.

Johan börjar på Ports Group den 14 oktober.

Pressrelease och mediabilder hittas här.

Relaterad läsning

Black Friday threat against your brand

Black Friday – ett möjligt hot mot varumärket?

Strategi
Varumärkesskydd
Varumärkessäkerhet
SV
pll_619fa17655ea4
25, november 2021
Inför stora kommersiella helgdagar ökar intrång på ett varumärke online markant, Black Friday är inget undantag. L...