Jobba hos oss

Vi arbetar mot några av Nordens främsta företag, därför ser vi till att vara bäst på det vi gör – vill du vara med?

Lediga tjänster

Bli en del av teamet

Vi befinner oss i vår mest expansiva fas någonsin och har en otroligt spännande resa framför oss. På resan behöver vi nya talanger i våra team som skall vara med och bidra till den succé vi vill åstadkomma.

Hos oss har vi en blandning av olika yrkesroller som bl.a. jurister, utvecklare, varumärkesstrateger och webbspecialister som tillsammans strider för våra kunders bästa inom varumärken, domäner och stärker deras webbsäkerhet. Vi är idag ledande i Norden och har satt målet om att vara främst i Europa som en one-stop-shop. Häng med på vår resa!

Arbeta hos oss Ports Group

Det bästa med Ports Group är möjligheten att kunna påverka sitt arbete och den lättsamma stämningen mellan oss kollegor. Det är högt i tak och mycket skratt.

Elinor Engberg

Elinor Engberg

Marketing Coordinator

9300+

Kunder över hela Europa

140

Medarbetare på 16 olika kontor

250 000+

Skyddade domäner

Ports Group

Förmåner vi erbjuder dig

Som heltidsanställd spenderar du en stor del av din tid på jobbet och då tycker vi att det är viktigt att du trivs. På Ports Group värnar vi om våra anställdas utveckling och bidrar till ett välbefinnande, varje dag.

Lärande och utveckling

Vi tror att våra medarbetare når sin fulla potential genom kontinuerlig utbildning och träning, både internt och externt.

Karriärsmöjligheter

Som medarbetare hos oss ges du chansen att lägga en plan för din personliga utveckling inom företaget, tack vare en mångsidig organisation finns det ett flertal olika möjligheter. Då vi finns i ett flertal länder i Europa ges också möjligheten att under kortare perioder jobba från våra andra kontor.

Hälsa och välbefinnande

Hälsa och välmående går som bekant hand i hand och vi uppmuntrar alla våra medarbetare en hälsosam livsstil. Det gör vi genom en variation av gruppass med PT, padelspel, sund frukost på kontoren varje morgon, friskvårdsbidrag, sponsring av vissa aktiviteter och det finns möjlighet att teckna en sjukvårdsförsäkring.

Frihet under ansvar

Förutsättningarna har förändrat och vi följer med. Då man kanske inte alla dagar i veckan får ihop livets pussel och kan ta sig till kontoret ger vi möjligheten att jobba hemifrån. Vi vill hjälpa till att förenkla vardagen genom att med frihet under ansvar erbjuda en hybrid arbetsplats, dock så tror vi starkt på alla fördelar som kommer med att vara på kontoret tillsammans med sina kollegor från olika avdelningar.

Våra kontor

Göteborg kontor Ports Group

Göteborg HQ

Kungsgatan 42
411 15 Göteborg

Visa på google maps

Stockholm kontor Ports Group

Stockholm

Mäster Samuelsgatan 42
111 57 Stockholm

Visa på google maps

karl-hornfeldt-eRNQcViAYmc-unsplash

Malmö

Södergatan 16
211 34 Malmö

Visa på google maps

Ports Group kontor Barcelona

Barcelona

Avinguda del Portal de l'Àngel 40,
08002 Barcelona, Spain

Visa på google maps

Ports Group kontor Malta

Malta

Dragonara Road - STJ 06 - St Julians Triq Dragunara
St Julian's STJ 3141, Malta

Visa på google maps

razvan-mirel-_zEHxzU8bGk-unsplash

Köpenhamn

Højbro Pl. 10
1200 Copenhagen

Visa på google maps