Kan numera erbjuda sina kunder en helhetslösning inom varumärkesskydd, domänhantering och cybersäkerhet

Core IT – kundecase partnerprogram

Utmaning

CoreIT var i behov av att förbättra sin kundleverans och effektivisera administrationen

Som helhetsleverantör av tjänster och produkter inom IT-sfären, saknade CoreIT ett eget helhetserbjudande inom varumärkessäkerhet. Det var dock ingen brist på efterfrågan av den här typen av tjänster och expertis, och CoreIT hade därför flertalet leverantörer för att tillgodose kundernas behov. Att hantera dessa olika leverantörer innebär inte bara massa onödig tid på administration utan även komplexitet i leveransen som medför ökad risk för kunderna.

Kunskapen som behövs inom varumärkessäkerhet sträcker sig över flertalet områden. CoreIT såg därför ett behov av en helhetspartner för att snabbt kunna implementera en lösning i verksamheten och komma ifrån att ha flertalet leverantörer inom samma område.

Lösning

Kan nu erbjuda kunder en helhetslösning 

Ett partnerskap med Ports Group innebär att CoreIT numera kan erbjuda sina kunder en helhetslösning inom varumärkesskydd, domänhantering och cybersäkerhet. De har tillgång till den användarvänliga plattformen, och har rätten att sälja Ports Groups lösningar under det egna varumärkesnamnet. Partnerskapet i det här fallet sträcker över tjänsterna domänhantering, SSL certifikat och bevakning.

CoreIT har nu närliggande tjänster inom varumärkesskydd samlade hos samma leverantör och i samma plattform. Det gör att dem enkelt får en tydlig överblick över användandet av tjänster och fakturering.

Rikard Andrée

Rikard Andree

Partner Director på Ports Group

Resultat

Kunnat öka värdet för kundbasen

Eva Lennartsdotter Åsander, säljare på CoreIT, är nöjd att hon kan arbeta proaktivt med sina kunder och stötta dem med att bygga ett starkt varumärkesskydd och hantera deras domäner. Eva slipper inte bara onödig admin, hon kan även övervaka kundernas varumärken, samt agera vid eventuella varumärkesintrång.

Partnerskapet med Ports Group har därmed breddat CoreITs erbjudande och på så sätt ökat värdet för kundbasen. Varumärkessäkerhet faller som sagt inte under den interna huvud-expertisen. Men Eva säger - våra direktkontakter på Ports Group ger snabb hjälp och rådgivning när det uppstår frågor.

Att kunna samla våra kunders domänportföljer och bevaka varumärkesintrång är viktigt för oss och våra kunder.

Sælger hos CoreIT

Eva Lennartsdotter Åsander

Säljare på CoreIT

Lär känna CoreIT

CoreIT

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrastrukturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, telekom, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar. Läs med om CoreITs tjänster här.

Lösningar i caset

Cybersäkerhet

Webbsäkerhet

Lär dig mer om webbsäkerhet och hur du kan minska risken för säkerhetsincidenter. Vi hjälper dig att öka er IT och cybersäkerhet!
Domänhantering

Domänhantering

Smart och smidig domänhantering. Vi hjälper dig med domänflytt, domänförnyelse eller att helt enkelt skydda dina domäner. Läs mer!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Hör av dig till oss så berättar vi mer