Ports Group / Blogg / Ports
Ports

Som så många andra känner även vi på Ports för de drabbade i Ukraina. Att se hur oskyldiga drabbas av våldet men samtidigt se hur modiga medborgare kämpar för sina liv, gör att man inser att människor runt om i världen behöver gå samman för att främja freden. Som en liten gest för att stötta de ukrainska medborgarna har vi därför valt att ge ett bidrag till UNICEF*. I krig är det ofta barnen som är mest utsatta och därav att vi valt att ge ett bidrag, om än ett litet på det stora hela, för att kunna göra något för de drabbade.

Förutom en liten gest som att donera pengar har vi tagit beslut att sedan mitten av mars inte längre bidra till att fler .RU-domäner registreras. Det är därmed inte längre möjligt att registrera någon rysk landsdomän. Befintliga .RU-domäner kommer förnyas och förvaltas enligt tidigare.

Utöver ovan har inte Ports affär påverkats, utan vi är tacksamma att kunna få bedriva verksamheten fortsatt framåt och tillsammans med våra medarbetare vara rädda om varandra!

Ta hand om er och varandra!
/ Magdalena Bonde, VD Ports Group 


* UNICEF arbetar för att familjer snabbt får tillgång till akut sjukvård, tak över huvudet, mat och rent dricksvatten. UNICEF har även mobila team som erbjuder psykosocialt stöd till barn som är traumatiserade. 

Har du några frågor? Kontakta oss så berättar vi mer

Relaterad läsning

Vikten av att bevaka sitt varumärke

Så bevakar och skyddar du ditt varumärke

Domännamn
Svenska
pll_636cefb783a36
7, oktober 2022
Att ha registrerat sitt varumärke är en sak men har du full koll på att det inte används av andra?8 av 10 företag...
Stor fan af teknologi?

Vad du behöver tänka på när du väljer domännamnsleverantör till företaget

Domännamn
Svenska
pll_635682f206daa
14, september 2022
Som företagare är det mycket att tänka på när du väljer leverantör av era domännamn, här kan du läsa mer om allt d...