Ports Group / Blogg / Prenumerera på uppdateringar om vår drift
Hosting – webhotel og serverløsninger til din virksomhed

Vi har alltid varit stolta över att kunna erbjuda egna hostingtjänster. Allt från enkla e-postkonton till skräddarsydda virtuella privata serverlösningar driftas i vår egen primära serverhall, replikerad på en annan ort. Vi spenderar mycket tid och resurser på att ha den högsta möjliga redundans och tillförlitlighet.

Ingen hostingleverantör är dock helt säker från nertid, planerad eller orsakad av en incident. Det är hur bra du har agerat proaktivt för att minimera risken för incidenter, hur snabbt du reagerar då de inträffar och - sist men inte minst - hur bra du kommunicerar med dina kunder som avgör hur bra hostingleverantör du verkligen är.

För att ge våra kunder den snabbaste och mest effektiva informationen möjlig när det gäller planerad nertid och eventuella incidenter har vi lanserat ports.systems.

Ports.systems driftas helt utanför vår egen miljö, så det kommer inte att vara ett offer för den (faktiskt ganska vanliga) moment 22 situationen där en leverantör inte kan informera sina kunder om en incident, just eftersom det skett en incident och deras system är påverkade.

Vi rekommenderar alla våra kunder som använder någon av våra hostingtjänster (till exempel webbhotell, DNS, virtuella privata servrar, Hosted Exchange och/eller standard pop-email) att gå till ports.systems och prenumerera på uppdateringar. Antingen via e-post och/eller SMS.

När du är registrerad får du omedelbara push-meddelanden så snart som någonting läggs ut på webbplatsen.

Prenumerera idag:

ports_systems

Relaterad läsning

Vikten av att bevaka sitt varumärke

Så bevakar och skyddar du ditt varumärke

Domännamn
Svenska
pll_636cefb783a36
7, oktober 2022
Att ha registrerat sitt varumärke är en sak men har du full koll på att det inte används av andra?8 av 10 företag...
Stor fan af teknologi?

Vad du behöver tänka på när du väljer domännamnsleverantör till företaget

Domännamn
Svenska
pll_635682f206daa
14, september 2022
Som företagare är det mycket att tänka på när du väljer leverantör av era domännamn, här kan du läsa mer om allt d...