Bild på kollegor med appbevakning

Https-vidarekopplingar

Med https-vidarekopplingar får du en helt automatiserad lösning som säkerställer att samtliga av dina vidarekopplade domännamn tilldelas ett TLS/SSL-certifikat. Du höjer säkerheten, får en förbättrad ranking i sökmotorer och sparar tid då det i vanliga fall krävs manuellt arbete för varje enskilt domännamn. Kontakta oss så berättar vi mer! 

Rådgivning och Prisförslag

område

Fördelar med https-vidarekopplingar

Lösningen säkerställer att dina besökare inte möts av varningsmeddelandet ”den här sidan är osäker” och att tilliten till varumärket därmed skadas. Dessutom rankas webbsidor med SSL-certifikat högre av Google än sidor utan, vilket förbättrar SEOn. 

  • Automatiserad lösning för att tilldela SSL-certifikat till flera domäner
  • Google rankar webbsidor med SSL högre, än sidor utan
  • Tidigare kampanjdomäner med hög rankningspoäng kan vidarekopplas till ny sida med bibehållen länkindexering
  • Du sparar tid och säkerställer att domännamn inte riskerar att slussa besökarna till varningssidor
Picture of someone googleling SSL certificate

Varför behövs https-vidarekopplingar?

De flesta företag har idag inte bara ett domännamn, utan trafiken in till huvudsidan kommer från diverse olika domännamn. Detta kallas vidarekoppling och är en tjänst som kräver konfigurering av DNS och uppsättning i en webbserver.

I samband med att GDPR trädde i kraft kräver de vanligaste webbläsarna nu att vidarekopplingar sker via en säker anslutning, så kallad SSL (Secure Sockets Layer). Saknar anslutningen SSL kan besökaren slussas till en varningssida.

Vi på Ports säkerställer med denna tjänst att alla dina vidarekopplade domännamn, automatiskt tilldelas ett SSL-certifikat och att du därmed undviker att besökarna till din hemsida får varningsmeddelanden.

Vill du veta mer om våra https-vidarekopplingar?

Vill du implementera https-vidarekopplingar på dina domäner? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Relaterade tjänster

TMCH icon

TMCH för skydd mot otillbörliga domännamnsregistreringar

Skydda ditt varumärke från cybersquatting. TMCH verifierar din varumärkesinformation och förbättrar på så sätt ditt varumärkesskydd.
DomainBlock icon

DomainBlock för att motverka cybersquatting

Säkra ditt varumärke från obehöriga domännamnsregistreringar och cybersquatting på över 300 domännamnsändelser med DomainBlock!