Bild på tjej som försäker ändra ägaruppgifter på domän

Ändring av ägaruppgifter

Har du övertagit en domän och önskar ändring av ägaruppgifter? Eller behöver du hjälp att uppdatera befintliga ägaruppgifter? Då har du hittat rätt, kontakta oss så hjälper vi dig!

Ändra ägaruppgifter

område

Vikten av rätt ägaruppgifter

Ändring av ägaruppgifter på en domän anses som ett ägarbyte. Detta betyder inte att du flyttar domänen utan endast att ägaruppgifterna byts ut till de rätta. Detta är en viktig del i att ha koll på sina immateriella tillgångar. Det av yttersta vikt att ha rätt ägaruppgifter på sina domännamn. Har du inte rätt ägaruppgifter kan detta innebära att du:

  • går miste om förnyelsemail som skickas ut till fel mailadress och därmed tappar domännamnet
  • står inför en juridisk risk och kan få stora problem om någon annan äger rättigheterna till ditt domännamn
  • riskerar att få domänen avregistrerad
Bild på dator ovanifrån

Varför ändra ägaruppgifter?

Ändring av ägaruppgifter på en domän kan behöva göras av olika skäl. Det kan vara allt ifrån att du förvärvat en ny domän till att ditt bolag blivit uppköpt av annat bolag eller att ägaruppgifterna vid registrering har gjorts på en privatperson eller kollega som inte längre arbetar kvar. Oavsett orsak så hjälper vi er!

Tänk på att alla ägaruppgifter ska vara avpersonifierade så de inte ägs av privatpersoner utan att det är ni som bolag som står som ägare av era tillgångar.

Vi hjälper dig ändra ägaruppgifter på dina domäner

Kontakta oss så hjälper vi dig med uppdateringar och ändringar av ägaruppgifter på dina domäner Fyll i formuläret här bredvid!

Relaterade tjänster

Social Media Watch icon

Social Mediabevakning

Social Mediabevakning hittar inlägg där någon använder ert varumärke för att marknadsföra sig, sälja något eller ge sken av att företräda ert varumärke.
Marketplace Watch

Marknadsplatsbevakning

Marknadsplatsbevakning identifierar obehöriga återförsäljare eller annonser för att kunna vidta åtgärder innan era kunder kommer till skada.