Fakturabedrägerier – så skyddar du dig

Domänförnyelse

Dags för en domänförnyelse? Vill du vara säker på att dina domäner förnyas automatiskt utan krångel? Då har du hittat rätt, kontakta oss så hjälper vi dig!

Förnya domän

område

Enkel domänförnyelse i din kundplattform 

Hos oss får du en smidig domänförnyelse och en enkel hantering av dem. Det kan vara svårt att hålla koll på alla domännamn som är uppsatta för ditt varumärke. Med plattformen Ports Management får du och dina kollegor en enkel och smidig hantering.

  • Automatiska förnyelser
  • Hög säkerhet med trygg hantering
  • En samlingsfaktura för alla domännamn
Bild på ipad för domänförnyelse

Hur fungerar vår domänförnyelse?

Beroende på vilka topp-domäner (TLD) du har är perioderna för domänförnyelsen olika och med detta svårt att hålla koll på vilka domäner som ska förnyas när.

Vi hjälper dig att förvalta alla dina domäner och se till att förnyelserna sker automatiskt. På så sätt kan vi försäkra dig om att förnyelserna inte faller mellan stolarna och du undviker de förödande konsekvenser som en missad förnyelse innebär. Exempelvis förlorade intäkter eller tappat förtroende av kunder.

En samlingsfaktura för alla domäner

Har du många domäner och svårt att hålla koll på alla fakturor som kommer in för vardera? Hos oss blir det smidigare med en årlig samlingsfaktura för samtliga domäner. 

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa ditt företag?

Behöver du förnya en domän, se över hanteringen eller har någon annan fråga om tjänsten? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Relaterade tjänster

TMCH icon

TMCH för skydd mot otillbörliga domännamnsregistreringar

Skydda ditt varumärke från cybersquatting. TMCH verifierar din varumärkesinformation och förbättrar på så sätt ditt varumärkesskydd.
DomainBlock icon

DomainBlock för att motverka cybersquatting

Säkra ditt varumärke från obehöriga domännamnsregistreringar och cybersquatting på över 300 domännamnsändelser med DomainBlock!