Arbejde hos os Ports Group

TMCH - skydd mot otillbörliga domännamnsregistreringar

Skydda ditt varumärke från att registreras under nTLDs (new top level domain) och utsättas för cybersquatting. TMCH verifierar din varumärkesinformation och förbättrar på så sätt ditt varumärkesskydd. Därtill uppmärksammar tjänsten den som är på väg att registrera ett domännamn under en nTLD, att domänen de försöker registrera kan vara varumärkesskyddad.

Kontakta oss

område

3 fördelar med TMCH

  • Du förbättrar ditt varumärkesskydd
  • Du skyddar ditt varumärke mot cybersquatting
  • Du kan använda tilläggstjänsten DomainBlock (blockering av alla domäner som hanteras av företaget Donuts)
3 advantages of TMCH

Med TMCH står du emot cybersquatting

Bara det senaste decenniet har det introducerats hundratals nya toppdomäner. Det här skapar självklart möjligheter för dig som varumärkesägare att utöka din domänportfölj. Det ger även nya möjligheter att exponera varumärket i relevanta branschspecifika och affärsspecifika toppdomäner. Men, det ökar även risken att råka ut för cybersquatting.

Cybersquatting innebär att någon utomstående registrerar ditt varumärke med ett domännamn som du inte har i din egna domänportfölj. Med TMCH registrering, får du som varumärkesägare en chans att skydda dig mot dessa ökade risker.

Ökar dina möjligheter att förbättra ditt varumärkesskydd

När du registrerar ditt varumärke (eller varumärken) i TMCH övervakas och skyddas flertalet domäner som .sport och .food. Ännu en fördel är att du kan använda tjänsten DomainBlock som gör att du kan blockera alla drygt 280 domäner som hanteras av företaget Donuts.

Vill du veta mer om TMCH?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Relaterade tjänster

Värdera domän ikon

.pl

Öka din synlighet i Polen med en .pl domän → registrera via Ports Group ✓Inga mellanhänder ✓Kompletta tjänster för domänhantering & webbsäkerhet.
Värdera domän ikon

.ir

Öka din synlighet i Iran med en webbsida under officiell .ir domän – köp domänregistrering via Ports Group ✓Utan mellanhänder ✓Kompletta domäntjänster