Bild på hund med glasögon som jobbar med domänstrategi

Domänstrategi

Behöver du hjälp med en domänstrategi för att säkerställa ett så bra skydd som möjligt? Som en del i vår domänhantering erbjuder vi expertis inom domänstrategi vilket leder till en strategisk och proaktiv domänportfölj. Vi säkerställer att du får rätt skräddarsytt skydd för ditt varumärke på relevanta marknader både proaktivt och reaktivt. Vi har all kompetens in-house och kan hjälpa dig med en domänstrategi som helt går i linje med er företagsstrategi och affär. Genom vår långa erfarenhet har vi erfarenhet av alla branscher och kan anpassa strategin utefter just din!

Rådgivning & Prisförslag

område

Varför behövs en domänstrategi?

En viktig aspekt i varumärkesskyddet är att se till att alla relevanta domäner är skyddade, detta för att proaktivt kunna minimera risker för intrång och bedrägerier som i sin tur kan skada varumärkets rykte. En onödigt stor domänportfölj kostar onödigt mycket, vi hjälper dig i balansen mellan vad du bör registrera och vad som kanske räcker att bevaka. Med oss som strategisk partner inom varumärkessäkerhet hjälper vi dig med:

  • Kartläggning och förundersökning
  • Strategiformulering och Policy
  • Bevakningar
  • Intrångshantering
  • Rådgivning för proaktivt och reaktivt skydd
  • Förvärv av upptagna domäner
Bild på personer som tillsammans jobbar för strategisk domänstrategi

Dags att expandera?

Se till att ha domänstrategin på plats redan innan ni utför er plan att expandera. På så sätt ligger ni steget före och vet säkert att er plan går att utföra istället för att bara hoppas på det bästa. Våra domänstrateger kan hjälpa dig med strategin för utlandsexpansion och förundersökning av domäner och mycket mer. Kontakta oss så berättar vi mer! 

Förutom att våra experter hjälper dig till en strategisk domänportfölj, hjälper de dig även till en strategisk och proaktiv varumärkesportfölj. Läs mer om vårt erbjudande och hur du kan få hjälp med din varumärkesstrategi.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig med domänstrategi?

Behöver du hjälp med en domänstrategi som hjälper er till en strategisk och proaktiv domänportfölj? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Relaterade tjänster

Social Media Watch icon

Social Mediabevakning

Social Mediabevakning hittar inlägg där någon använder ert varumärke för att marknadsföra sig, sälja något eller ge sken av att företräda ert varumärke.
Marketplace Watch

Marknadsplatsbevakning

Marknadsplatsbevakning identifierar obehöriga återförsäljare eller annonser för att kunna vidta åtgärder innan era kunder kommer till skada.