Bild på person som ska köpa upptagen domän

Köpa upptagen domän

Vill du köpa en upptagen domän men vet inte hur du går tillväga? Behöver du hjälp med ett förvärv av en redan registrerad domän? Vi hjälper dig att köpa loss en upptagen domän eller förvärva en domän som redan är registrerad av någon annan. Kontakta oss så berättar vi mer!

Rådgivning & Prisförslag

område

Köpa upptagen domän 

Att köpa en upptagen domän kan vara svårt och innebära höga kostnader, vi hjälper dig på ett säkert sätt förvärva den domän du önskar vilket även innebär avtalsskrivning parterna emellan. Vi har många års erfarenhet av domänförvärv och gör allt för att ge dig en lyckad affär till bästa möjliga pris!

Happy men colleagues in office using laptop computer

Vad innebär det att köpa en upptagen domän?

Våra strateger hjälper dig med allt från värdering till transaktion och ägarbyte. Vi är med dig hela vägen; från formulering av budget, etablera kontakt med ägaren till förhandling om köpesumman. Vid överenskommelse sköter vi givetvis överföring av köpeskilling, införsel av rättigheten samt säkrar bytet av det juridiska ägarskapet.

Vår långa erfarenhet av domänförvärv och möjligheten för er som köpare att vara anonym, gör att vi ofta kan hålla priset nere samtidigt som vi håller ditt namn utanför affären. 

Varför köpa upptagen domän?

Med våra över 25 år i branschen har vi många lyckade domänförvärv i ryggen. Vi vet av erfarenhet att det finns många företag därute som inte är helt nöjda med sitt primära domännamn. Att inte äga .com adressen för sitt varumärke är det vanligaste missnöjet. Men det finns alltid sätt att förbättra sin webbnärvaro, vanligtvis utan att behöva spendera fantasisummor.

Vad vi tidigare erfarit är att de flesta domännamn är till salu om ens domännamnspartner har färdigheterna att komma i kontakt med ägaren, förhandlar väl och verkligen säkerställa att man får vad man betalat för. Sist men inte minst, satt en realistisk budget och att kunna motstå frestelsen att starta med ett skambud.

I många fall är dessutom missnöjet med att inte äga ett domännamn helt i onödan. Detta på grund av att man faktiskt kan ha juridisk rätt till domännamnet, helt utan egen vetskap!

Vill du få hjälpa att köpa upptagen domän?

Vill du få hjälp att köpa eller förvärva ett upptaget domännamn? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Relaterade tjänster

Social Media Watch icon

Social Mediabevakning

Social Mediabevakning hittar inlägg där någon använder ert varumärke för att marknadsföra sig, sälja något eller ge sken av att företräda ert varumärke.
Marketplace Watch

Marknadsplatsbevakning

Marknadsplatsbevakning identifierar obehöriga återförsäljare eller annonser för att kunna vidta åtgärder innan era kunder kommer till skada.