Bild på träd som växer i pengar för att symbolisera värdering av domän

Värdera domän

Behöver du hjälp att värdera din domän? Vill du veta hur mycket din domän är värd och hur du kan gå tillväga för att hitta potentiella köpare? Då kan våra experter hjälpa dig med värdering av domänen. 

Rådgivning & Prisförslag

område

Värdera domän 

Enligt vår erfarenhet är de flesta domännamn till salu om ens domännamnspartner har färdigheterna att komma i kontakt med köpare, förhandlar väl och verkligen säkerställer att man får rätt värdering som är skälig. Sist men inte minst, sätt en realistisk budget. Vi hjälper dig att:

  • Värdera din domän
  • Hitta en köpare och förhandla om köpessumman
  • Införsel av rättigheten samt säkrar bytet av det juridiska ägarskapet
Bild på personer som diskuterar fler legala tjänster

Vad innebär en domänvärdering?

Med våra strateger hjälper vi dig med allt från att värdera domän till transaktion och ev. registrar- och ägarbyte. Vi är med dig hela vägen. Från domänvärdering till att etablera kontakt med den potentielle köparen och förhandling om köpesumman. Vid överenskommelse sköter vi givetvis överföring av köpeskilling, införsel av rättigheten samt säkrar bytet av det juridiska ägarskapet.

Hur går en domänvärdering till?

Våra expert går, tillsammans med dig igenom strategin och gör en värdering. Därefter får du ett intyg på detta. Vi kan även hjälpa dig hitta potentiella köpare. Vi hjälper dig helt enkelt med kvalificerade värderingar för en lyckad affär!

Hur mycket är min domän värd?

Det finns flera faktorer som spelar in i hur mycket din domän är värd men rent krasst så är domännamnet värt det som den potentielle köparen tycker det är värt att betala. Dock spelar faktorer så som lydelse, till TLD och tidigare innehåll på din site in i värderingen. Genom att boka möte med våra domänstrateger diskuterar ni fram potentiella lösningar och får en värdering av din domän.

Bild på Ports Group personal som hjälper sig sälja domännamn

Fördelar med vår domänvärdering

Vi vet av erfarenhet att det finns många företag därute som är missnöjda med sitt primära domännamn. Att inte äga .com adressen för sitt varumärke är det vanligaste missnöjet. Men det finns alltid sätt att förbättra sin webbnärvaro, och vi hjälper dig hamna i rätt prisklass med ditt domän. Med våra över 25 år i branschen har vi många lyckade värderingar i ryggen.

  • All expertis in-house
  • Tydlig överblick i Ports Management 
  • Enkla kontaktvägar
  • Över 25 års erfarenhet

Behöver du hjälp med domänvärdering?

Vill du få hjälp att värdera din domän och göra en bra affär? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Relaterade tjänster

Social Media Watch icon

Social Mediabevakning

Social Mediabevakning hittar inlägg där någon använder ert varumärke för att marknadsföra sig, sälja något eller ge sken av att företräda ert varumärke.
Marketplace Watch

Marknadsplatsbevakning

Marknadsplatsbevakning identifierar obehöriga återförsäljare eller annonser för att kunna vidta åtgärder innan era kunder kommer till skada.