Strategy of trademark management

Varumärkesstrategi

Behöver du hjälp med varumärkesstrategin för dina varumärken och immateriella rättigheter? Som en del i vår varumärkeshantering erbjuder vi expertis inom varumärkesstrategi som hjälper dig till en strategisk och proaktiv varumärkesportfölj.

Rådgivning & Prisförslag

område

Hur långt kan du gå med rätt varumärkesstrategi?

En viktig aspekt i varumärkesskyddet och ett framgångsrikt varumärke är att se till att alla varumärken är väl skyddade och att du har en varumärkesstrategi för dem. På så sätt ligger du alltid steget före bedragare och minimerar risken för intrång och andra intressenter som vill åt företagets framgång. Vi finns här och hjälper dig genom hela processen.

  • Kartläggning och förundersökning
  • Strategiformulering
  • Rådgivning
  • Förvärv av varumärken
Trademark strategy

Vi hjälper dig ligga steget före

Med oss som strategisk partner inom varumärkessäkerhet kan våra varumärkesjurister och strateger även hjälpa dig med strategi för utlandsexpansion, förundersökning av varumärke och mycket mer.

Förutom att våra experter hjälper dig till en strategisk varumärkesportfölj, hjälper de dig även till en strategisk och proaktiv domänportfölj. Läs mer om vårt erbjudande och hur du kan få hjälp med din domänstrategi.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig med en varumärkesstrategi?

Vi hjälper dig sätta upp en varumärkesstrategi som håller i längden. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Relaterade tjänster

Immaterialrätt ikon

Immaterialrätt

Lär dig mer om immaterialrätt och hur du bäst skyddar företagets immateriella rättigheter – Syfte, villkor, immaterialrättens 4 områden och våra tjän...
Webbgranskning ikon

Webbgranskning

Med en webbgranskning hjälper vi dig se till att din e-handel uppfyller både de formella och informella krav som ställs på din webbplats.