Bank, finnans och försäkring bild på spargris

Lösningar: bank, finans och försäkring

Så säkras din bransch inom bank, finans och försäkring 

Säkerheten varierar stort bland bank, finans och försäkringssektorn. I dagsläget har de flesta kommit ikapp digitaliseringen men det är långt ifrån alla som hänger med i utvecklingen. Med tanke på att din bransch arbetar med att hålla ansvar över landets alla privatpersoner och företag så är det kritiskt att deras säkerhet prioriteras. På samma gång säkrar du automatiskt upp er egen. Men hur ska kund veta att er hemsida är säker och vilka krav måste ni uppfylla?

Kontakta oss

Varumärken vi säkrar inom bank, finans och försäkring

Svea logo
Volvofinans logo
landshypotek-bank
collector
Folksam logo

Vanliga bedrägerier och intrång

Det finns tyvärr en hel del bedrägerier runt hörnet. Det finns dessutom en hel del okunskap inom ämnet. Därför har vi samlar de vanligaste hoten här nedanför. Vi tror på att ju fler som är uppmärksamma på problemen som finns, desto lättare kommer det bli att stoppa bedragarna där ute!

Konkurrensen i din bransch är hård och med detta är det viktigt för dig att ingen annan använder varumärket. Oavsett om ni är en etablerad bank eller ett nystartat försäkringsbolag så kan vi hjälpa dig att stärka er affär.

Bild på kille med dator bedrägeri

Rekommenderade lösningar

Domänstrategi ikon

Domänstrategi

Vi erbjuder expertis inom domänstrategi som hjälper dig till en strategisk och proaktiv domänportfölj för att kunna nå dina affärsmål.
Domänstrategi ikon

Varumärkesstrategi

Behöver du hjälp med varumärkesstrategin för dina varumärken och immateriella rättigheter? Våra varumärkesjurister hjälper dig!
SSL-certifikat ikon

SSL-certifikat

Vi är Platinum Partner med världsledande leverantörer för TLS / SSL-certifikat och har bred expertis och tillgång till fördelaktiga priser och bäst s...
Juridiska åtgärder ikon

Juridiska åtgärder

Har du råkat ut för intrång av varumärket och behöver juridiska åtgärder för detta? Våra jurister har bred kompetens och finns här för dig!
Varumärkesbevakning ikon

Varumärkesbevakning

Bevaka ditt legala varumärke för att få reda på om någon försöker registrera en identisk eller förväxlingsbar lydelse eller figur.
Domänhantering

Domänhantering

Smart och smidig domänhantering. Vi hjälper dig med domänflytt, domänförnyelse eller att helt enkelt skydda dina domäner. Läs mer!

Kundcase

Exempel på hur vi hjälper företag inom din bransch

landshypotekbank-case-1

Landshypotek Bank

SV
Bank, finnans och försäkring
19 november, 2021
Förvaltning av domännamn, webbservrar, DNS och SSL-certifikat

Blogg

Populära bloggposter inom e-handel

Black Friday threat against your brand

Black Friday – ett möjligt hot mot varumärket?

Strategi
Varumärkesskydd
Varumärkessäkerhet
SV
pll_619fa17655ea4
25, november 2021

Hittade du inget svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.