Bild på två händer inom hälsa och sjukvård

Lösningar: Hälsa och sjukvård

Så säkras din bransch inom hälsa och sjukvård 

För dig som är verksam inom branschen för Hälsa och sjukvård förstår vi att det är viktigt att känna dig trygg i att varumärket inte utnyttjas av andra. Likaväl som att det är av yttersta vikt att kunder och leverantörer kan känna sig trygga i att det är ni som kommunicerar i ert varumärkesnamn. Vi har hjälpt många inom er bransch och för oss är säkerheten den viktigaste. Här nedan har vi samlat våra bästa råd för just er bransch.

Kontakta oss

Varumärken vi säkrar inom hälsa och sjukvård

Apoteket logo
capio
sobi

Vanliga bedrägeri och intrång för hälso- och sjukvården

Vill du minimera risken för varumärkesintrång? Har dina leverantörer fått falska fakturor från dig? Inte riktigt koll på alla områden? Du kan vara lugn, vi ha lösningarna.

Konkurrenterna inom branschen många och med detta är det viktigt att ingen annan använder varumärket. Vi vet hur du kan göra för att stärka varumärket och skydda renommét. Oavsett om du har en fysisk butik, e-handel eller är grossist så kan du stärka er affär. 

Bild på kvinna som får hjälp av vården

Rekommenderade lösningar för hälsa och sjukvård

Hur kan du öka förtroendet hos kunder och leverantörer för att i sin tur höja affären? Vi har sammanställt de tjänster vi rekommenderar för just dig. Se det gärna som en checklista. Har du säkrat upp med alla idag?

Domänstrategi ikon

Domänstrategi

Vi erbjuder expertis inom domänstrategi som hjälper dig till en strategisk och proaktiv domänportfölj för att kunna nå dina affärsmål.
Domänstrategi ikon

Varumärkesstrategi

Behöver du hjälp med varumärkesstrategin för dina varumärken och immateriella rättigheter? Våra varumärkesjurister hjälper dig!
Certifikat

Certifikat

Det finns många olika användningsområden för digitala certifikat. Vi hjälper dig med allt ifrån implementering och förvaltning.
Juridiska åtgärder ikon

Juridiska åtgärder

Har du råkat ut för intrång av varumärket och behöver juridiska åtgärder för detta? Våra jurister har bred kompetens och finns här för dig!
Varumärkesbevakning ikon

Varumärkesbevakning

Bevaka ditt legala varumärke för att få reda på om någon försöker registrera en identisk eller förväxlingsbar lydelse eller figur.
Domänhantering

Domänhantering

Smart och smidig domänhantering. Vi hjälper dig med domänflytt, domänförnyelse eller att helt enkelt skydda dina domäner. Läs mer!

Kundcase

Exempel på hur vi hjälper andra kunder

Vasaloppet

Vasaloppet

SV
pll_6197a6c4bfc4b
Hälsa och sjukvård
19 november, 2021
Vi levererar heltäckande varumärkes- och domänportfölj för Vasaloppet

Blogg

Populära bloggposter inom e-handel

Black Friday threat against your brand

Black Friday – ett möjligt hot mot varumärket?

Strategi
Varumärkesskydd
Varumärkessäkerhet
SV
pll_619fa17655ea4
25, november 2021

Hittade du inget svar på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.