Om oss

Ports Group och BRANDIT - dina experter på varumärkessäkerhet. Tillsammans levererar vi en heltäckande lösning för varumärkesskydd, domänhantering och cybersäkerhet, med räckvidd över hela världen. Som kund hos oss får du en skräddarsydd paketlösning med ett eget dedikerat kundteam för proaktiv rådgivning och förvaltning av ditt företags varumärkesportfölj.

Vår unika lösning Ports Management ger dig komplett överblick över alla dina varumärken, domäner och certifikat – genom en och samma plattform.

Kontakta ossUpptäck Ports Management

9300+

Kunder över hela Europa

140

Medarbetare på 16 olika kontor

250 000+

Skyddade domäner

Stå imod! Hav en holistisk indgangsvinkel til varemærkebeskyttelse
Ports Group varumärkessäkerhet cirkel
Varemærkekrænkelser kan koste virksomheder millioner.

Vårt kundlöfte

Proaktivitet

Ports Group och BRANDIT är nyckeln till ett aktivt skydd av ensamrätten till ditt varumärke. Tillsammans har vi kunskapen, erfarenheten och verktygen för att upptäcka och oskadliggör alla slags hot snabbt och effektivt innan de växer till stora och kostsamma problem.

Tydlighet

Vi ser till helheten av ditt varumärkesskydd. Genom att sammanföra varumärken, domäner och certifikat i en gemensam lösning får du full översikt och kontroll på dina rättigheter, så du kan fokusera på din affär.

Säkerhet

I en värld med ökad globalisering, ökad konkurrens och nya hot krävs ett samlat grepp på dina varumärkes- och webbstrategier. Därför har vi samlat all kompetens in-house för att tillhandahålla ett komplett och starkt varumärkesskydd.

Några av våra kunder

logo-1
Folksam logo
logo-5
logo-4
logo-3
RevolutionRace kund till Ports Group
Lyko logga
hovding_logo-3
AFRY kund till Ports Group
oatly

Storyn om varumärkessäkerhet

1994

Domännamn tillgängligt i Sverige

Entreprenörerna Hans Thorén och Per-Anders Hurtigh öppnade upp dörrarna för svenska folket att kunna köpa sina egna domännamn med tillhörande hostinglösningar.

1999

Sveriges första ICANN-registrar

Monopolet för .COM avskaffades och ICANN bildas. Detta innebar att vår resa startade med att bli Sveriges första, Europas tredje och världens sjunde ICANN-ackrediterade registrar.

00-talet

Behovet av immaterialrätt växte fram

Under 00-talet sågs ett behov av immaterialrätt och förvaltning av varumärken vilket naturligtvis togs på största allvar av Ports och bolaget växte ytterligare.

Senare 00-tal

Självklarhet att finnas på nätet

Världen förändrades plötsligt snabbt och digitaliseringen ökade. Det blev en självklarhet för bolag och tjänster att finnas på nätet och på sociala medier. I detta skedet började dörrarna även öppnas upp för bedragare och på samma sätt uppenbarade sig en värld av bedrägerier och mängder av pengar att tjäna på andra, redan etablerade, bolag.

2016

Visionen om Varumärkessäkerhet

2016 blev vi än starkare med visionen att säkra upp bolag runt om i världen. Vi ville arbeta med så kallad Varumärkessäkerhet. All vår expertis inhouse ledde till helhetstänket för vår vision, att säkra våra kunders varumärken, domäner och cybersäkerhet för att skydda upp alla delar av varumärket.

2018

Ports Management föddes

De kommande åren såg vi att våra kunders behov utvecklades i att kunna hantera sina tillgångar. De ville få en samlad plattform där de enkelt kunde hantera beställningar och förnyelser och samtidigt får en lättöverskådlig vy. För att möta våra kunders behov utvecklade vi vår plattform Ports Management.

2022

Tillväxtresan får en kickstart

Ett händelserikt år som präglats av tillväxt, såväl organiskt, som genom förvärv av tre bolag. Under året köps Otmore, CoreBiz och Inbrand och vår nordiska marknadsandel stärks ytterligare. 

2023

Ett europeiskt IP-powerhouse

Vår europeiska närvaro stärks rejält när vi förvärvar BRANDIT. Vi har nu runt 140 medarbetare på kontor i bland annat Schweiz, Italien, Norge, Danmark, Malta och Turkiet. I och med detta förvärv utökas både vår kundbas och våra tillgångar inom segmenten Domäner och Trademark. 

idag

Vi skapar varumärkessäkerhet - världen över

Ports Group är ett snabbväxande och lönsamt företag med en vision om att bli världens främsta partner för varumärkesskydd. Tillsammans med BRANDIT ser vi till att våra kunders varumärken är skyddade, så att de får den frihet de behöver. Frihet för innovationer, frihet att växa.  

 

Vi som jobbar här

Ports Group och BRANDIT har cirka 140 medarbetare, utspridda på kontor i bland annat Sverige (HQ), Schweiz, Italien, Norge, Danmark, Malta och Turkiet. 

Hos oss arbetar allt ifrån immaterialrättsjurister, tech-specialister och mjukvaruutvecklare till domänstrateger och varumärkesexperter, där vi alla brinner för varumärkessäkerhet. 

Vi på Ports Group och BRANDIT är dedikerade experter, alla med sin egen spetskompetens som medför stort värde för sina kollegor och våra kunder.

Medarbejderne Ports Group

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Eller vill du bli en av oss? Kontakta oss idag så berättar vi mer!