Ports Group / Blogg / Ports Group rekryterar toppnamn från SaaS-världen
Niklas Tjäder

Ports Group förstärker sin organisation med Niklas Tjäder som tillträder som Chief Revenue Officer. Ports Group har under senaste året satsat på expansion och i takt med att bolaget växer läggs även större fokus på den kommersiella sidan.

Niklas har lång erfarenhet inom SaaS-B2B och började sin bana på Meltwater och därefter fortsatte han sin karriär på Benify där stort fokus låg på expansion. Senast var han på bolaget Precisely som erbjuder en tjänst för digitalisering av avtalsprocesser. Stort fokus för Ports Group under 2023 kommer vara att skala upp bolagets säljorganisation och expansion i Europa och därmed kommer fler rekryteringar att ske.

- Niklas är en perfekt match med hans tidigare erfarenheter. Vi ser fram emot att förstärka och utveckla säljavdelningen när fokus 2023 fortsatt kommer vara expansion. Niklas har lång erfarenhet av att utveckla säljprocesser och har varit med och skapat resultatrika säljteam. Vi är glada att Niklas valt att fortsätta sin framgångsresa hos oss och hälsar honom varmt välkommen till Ports Group, säger Magdalena Bonde, VD på Ports Group.

Även Niklas ser fram emot sin nya tjänst och få vara en del av teamet.

- Det känns fantastiskt roligt att komma till Ports Group. Jag har redan träffat många i teamet som besitter en otrolig kompetens och ser fram emot kommande resa. Bolaget har alla möjligheter att ta den självklara positionen som nummer ett i Europa kommande år. Det är en inspirerande utmaning jag verkligen ville vara en del av, säger Niklas Tjäder.

För ytterligare information, kontakta

Magdalena Bonde 
VD Ports Group AB 
+46 76 112 00 48
magdalena.bonde@portsgroup.com  

Mer information

Om Ports Group

Ports Group är en snabbväxande och lönsam leverantör av plattformsbaserade IP- och domäntjänster. Ports Group har en unik position på marknaden med 25 års erfarenhet av digitalisering som ICANN- ackrediterad registrar och med ett heltäckande erbjudande inom Brand Protection med mjukvara och tjänster inom Domain ManagementTrademark Management samt Web Security.

Centralt i erbjudandet är mjukvaruplattformen Ports Management som knyter samman portföljen av innehav för optimal överblick och automatiserad hantering. I plattformen hanteras domäner, varumärkesinnehav och websäkerhetsprodukter. Genom ett proaktivt skydd med hjälp av Ports Groups monitoreringstjänster säkras kundens immateriella rättigheter och ensamrätt.

 

Relaterad läsning

nasa-Q1p7bh3SHj8-unsplash

Ports Group välkomnar Bridgepoint som ny huvudägare

Pressmeddelande
Svenska
pll_64f043f5b579a
31, augusti 2023
Ports Group välkomnar Bridgepoint som ny huvudägare och strategisk partner för att driva internationell expansion...
Ports Group och BRANDIT lanserar kontor i London

Ports Group lanserar i Storbritannien – öppnar kontor i London

Pressmeddelande
Svenska
pll_64413c38b5208
20, april 2023
Ports Group och BRANDIT fortsätter att växa. Nu öppnar vi kontor i London med två av IP-branschens toppnamn.

Vill du veta mer om oss på Ports Group? Kontakta oss så berättar vi mer!