Ports Group / Blogg / Ports Group rekryterar spetskompetens
NewsJohanSjöbeckSv

Ports Group fortsätter att växa och rekryterar nu immaterialrättsspecialisten Johan Sjöbeck. Johan kommer närmast från Groth & Co AB där han varit delägare sedan 2007. Genom rekryteringen förstärker Ports Group ytterligare sitt erbjudande och sin spetskompetens inom området varumärkessäkerhet.

Johan Sjöbeck är specialiserad på internetrelaterad immaterialrätt och med mer än tjugo års erfarenhet av frågeställningar relaterade till internetrelaterad juridik är han en av landets främsta specialister inom området. Han har juristexamen från Lunds Universitet samt Master (LLM) från King’s College i London där han redan tidigt specialiserade sig inom immaterialrätt och IT-rätt.

Johan är vidare sedan 2002 utsedd skiljedomare i internationella domännamnstvister (UDRP) hos FN-organet WIPO (World Intellectual Property Organization) och är även tvistlösare för den svenska toppdomänen .se samt för den europeiska topdomänen .eu.

Ports Group har ett innovativt tänk som lockar mig enormt mycket och bolagets erbjudande ligger helt rätt i tiden. Den unika helhetslösningen som kunderna erbjuds där man väver ihop tekniska lösningar med juridiken ligger i framkant i branschen och det ska bli spännande att vara en del av detta. Ports Group känns rustat för framtiden, och jag ser fram emot att bli en del av det och att bidra med min mångåriga erfarenhet från branschen, säger Johan Sjöbeck.

Det är med stor glädje vi välkomnar Johan till Ports Group. Ports Group befinner sig i stark tillväxt och arbetar ständigt för att möta kundernas behov av specialiserad kompetens och komplex rådgivning på en marknad i förändring. Genom Johans gedigna erfarenhet och unika kompetens inom tvistlösning förstärker vi ytterligare vårt erbjudande inom varumärkessäkerhet vilket känns fantastiskt roligt, säger Patrik Simson, VD Ports Group.

Johan börjar på Ports Group den 14 oktober.

Pressrelease och mediabilder hittas här.

Relaterad läsning

Vikten av att bevaka sitt varumärke

Så bevakar och skyddar du ditt varumärke

Domännamn
Svenska
pll_636cefb783a36
7, oktober 2022
Att ha registrerat sitt varumärke är en sak men har du full koll på att det inte används av andra?8 av 10 företag...
Stor fan af teknologi?

Vad du behöver tänka på när du väljer domännamnsleverantör till företaget

Domännamn
Svenska
pll_635682f206daa
14, september 2022
Som företagare är det mycket att tänka på när du väljer leverantör av era domännamn, här kan du läsa mer om allt d...