Hur skyddat är ditt varumärke?

I en global och digital värld krävs en samlad varumärkesstrategi.

Vi hjälper företag utifrån deras specifika behov säkerställa en samlad och heltäckande men framförallt säker hantering av företagets varumärken, domäner och webbsäkerhet.

Få en gratis analys

Få en gratis sårbarhetsanalys av ditt varumärke

Vi har över 25 års erfarenhet av att hjälpa företag till en säker och effektiv varumärkesportfölj. Vårt team av jurister, tekniker och digitala strateger, i kombination med kundplattformen Ports Management, kan erbjuda en unik säkerhetslösning och effektiv hantering av dina varumärken.

Vi erbjuder nu en gratis sårbarhetsanalys där vi tittar på varumärkets alla delar, både gällande varumärket men också domäner och webbsäkerhet. Utifrån de uppgifter ni lämnar gör vi, genom officiella databaser, en kartläggning över eventuella luckor i varumärkessäkerheten. På så sätt får ni en översikt kring potentiella hot. Vi hjälper dig att ligga steget före, så du kan fokusera på din affär istället.

Marknadsledande inom varumärkessäkerhet

Vi hjälper bl.a flera av Sveriges största e-handlare att säkra sina varumärken. Gör som våra kunder – låt oss hjälpa dig till en säker och effektiv varumärkesportfölj.

Lyko logo
Volvofinans logo
Spotify logo
Revolution logo
Folksam logo