bruce-mars-0_X3a7DP2oo-unsplash

Skydda varumärke

Vi ser till att skydda ditt varumärke och säkerställer ensamrätten, bevakar och säkrar bolagsvärdet. Vi är experter på globala och proaktiva varumärkesstrategier för att helhetsskydda ditt varumärke. Vi hjälper dig med allt från juridisk rådgivning till att aktivt skydda det från intrång. Kontakta oss så berättar vi mer! 

Rådgivning och prisförslag

område

Strategiskt varumärkesskydd

Vårt legalteam ser till att du alltid går i linje med din varumärkesstrategi och alltid är skyddad mot intrång. Tillsammans ökar vi värdet på ditt bolag!

  • Strategisk rådgivning av våra jurister, domän- & IT-experter
  • Effektivt varumärkesskydd i din kundplattform Ports Management
  • Total överblick av innehavet
  • Identifiering av potentiella affärsrisker
Strategy of trademark management

Tjänster

Utforska våra tjänster som skyddar ditt varumärke

Vårda varumärket

Ditt varumärke är en av de mest centrala delarna av verksamheten och kräver därmed en trygg hantering. En proaktiv, säker och strategisk förvaltning av dina varumärken säkrar dig i den digitala världen – allt för att stärka och skydda mot intrång.

Juridisk rådgivning

Vi hjälper dig att juridiskt skydda varumärket och övervakar löpande så att detta skydd efterföljs så att ingen annan aktör utnyttjar ditt varumärke eller varumärkesrenommé.

Bevaka varumärket

Vi erbjuder lösningar för bevakning av hur ditt varumärke används och vilka som använder det. På så sätt kan du på ett proaktivt sätt motverka intrång innan de hinner skada det mest värdefulla du har – ditt varumärkes identitet och rykte!

In-house expertisBevakning

All kompetens in-house

Våra experter är kunniga inom immaterialrätt samtidigt som vi enkelt kan sträcka ut en hand till våra kollegor inom IT och domän.

Förunder

Aktiv bevakning

Genom att samla dina varumärken hos oss får du en säker hantering där vi garanterar förnyelse av dina varumärken samtidigt som vi erbjuder att aktivt bevaka dem åt dig för att meddela dig om intrång sker.

Ports Management

Ports Management

I vår plattform får du en tydlig överblick över ditt innehav, en hög säkerhet samt en automatiserad hantering av samtliga toppdomäner i världen.

Vill du veta mer om hur vi kan skydda ditt varumärke? 

Är du intresserad av att skydda ditt varumärke? Kontakta våra jurister och experter idag och börja er resa mot ett starkt varumärke!