Varumärkesskydd Göteborg

Vi på Ports Group erbjuder marknadens bästa lösningar för ett robust varumärkesskydd åt företag i Göteborg – inom alla branscher och av alla storlekar. Här kan du läsa mer om vikten av att skydda ert varumärke och hur vi kan hjälpa till med både varumärkesskydd, domänhantering och webbsäkerhet.

 

Göteborg

 

 

Vi kan fokusera på vår kärnaffär tack vare att Ports hjälper oss med varumärkes- och domännamnsskyddet. Deras specialistkompetens hjälper samtidigt oss att bli bättre och säkerställa vårt varumärke långsiktigt.

Tom Thörnblom

Tom Thörnblom

Kommunikation- och hållbarhetschef - Lyko

4 viktiga skäl till att skydda ert varumärke

  • Bygger förtroende hos både kunder och möjliga investerare
  • Skyddar er själva från att omedvetet råka göra intrång på andra
  • Möjliggör tidig upptäckt och eliminering av potentiella hot
  • Säkrar exklusivitet till ert unika varumärke – olagligt för andra att använda
Varemærkebeskyttelse – fra ansøgning til overvågning

Varumärkesskydd är att värna om er viktigaste tillgång

Företagets varumärke är en symbol för de värderingar ni står för och det budskap ni vill förmedla till era kunder. Det är också ett kännetecken för de varor och/eller tjänster ni marknadsför och det som får er att sticka ut i ett hav av konkurrenter. Till skillnad från pengar och andra immateriella tillgångar är ert varumärke på många sätt en oersättlig tillgång, varför ett ordentligt varumärkesskydd är a och o. Oavsett storlek på företaget, och oavsett vilken bransch ni verkar i.

Varumärkesskydd, domänhantering och webbsäkerhet för företag i Göteborg

För att effektivt skydda ert varumärke i Göteborg behöver ni säkra skydd på alla fronter – dels med en varumärkesregistrering, men också med tjänster för domäner och webbsäkerhet. Med Ports Group som företagspartner får ni tillgång till marknadens bästa varumärkesskydd, domänhantering och webbsäkerhet på alla plan, under ett och samma tak och med gedigen expertis och kunskap att luta er mot.

Varumärkesskydd

Juridiskt varumärkesskydd ger er exklusivitet till ert unika varumärke och gör det olagligt för andra att kopiera det eller använda ett snarlikt märke. Skyddet erhålls genom en varumärkesregistrering hos immaterialrättsmyndigheten i det land/de länder där det ska gälla. 

Hos oss kan ni få hjälp med såväl förundersökning inför registrering, registrering av varumärket och varumärkesbevakning. Såväl inom Sverige som utomlands. 

Domänhantering och webbsäkerhet

Med domänhantering och webbsäkerhet avses tjänster som skyddar ert varumärke från olika typer av nätbaserade hot. Hit hör bland annat domänbevakning, olika slags certifikat, säker e-post och hosting. Precis som med de juridiska tjänsterna kan vi på Ports Group vara behjälpliga även här, med en välfylld portfölj av de bästa och mest moderna lösningarna för att stänga ute bedragare och förhindra digitala intrång

Medarbejderne Ports Group

Gör som många andra företag i Göteborg – skydda ert varumärke med hjälp av oss

Ett bra varumärkesskydd är viktigt för att säkra ensamrätten till det egna varumärket, bygga förtroende hos kunder samt skapa goda möjligheter för fortsatt tillväxt. Utan insikt i immaterialrätt och med tillräckliga IT-resurser är det dock svårt att få det tillräckligt. 

Med Ports Group som företagspartner kan ni känna er trygga med att ert varumärke har ett robust skydd mot både nutida och framtida hot. Vi har hjälpt många företag i Göteborg att både bygga och skydda starka varumärken med våra skräddarsydda helhetslösningar och innovativa tjänster. Vi ser fram emot att få göra detsamma för er. 

Vanliga frågor om varumärkesskydd Göteborg
Guider om varumärkesskydd
Vi skyddar varumärken här

Vanliga frågor om varumärkesskydd Göteborg

Varför är varumärkesskydd viktigt?

Varumärkesskydd hindrar dels andra från att begå intrång på ert märke, dels er själva från att omedvetet råka begå intrång på någon annans varumärke.

Vem kan anlita Ports Group för att skydda varumärke i Göteborg?

Våra tjänster för varumärkesskydd är tillgängliga för både små och stora företag i Göteborg, inom alla branscher.

Hur skydda varumärke i Göteborg?

Enklaste och snabbaste sättet att få varumärkesskydd är att ansöka om varumärkesregistrering hos PRV, och/eller utländsk immaterialrättsmyndighet.

Vad är viktigt att tänka på kring varumärkesskydd i Göteborg?

Företag i Göteborg bör, precis som företag i övriga Sverige, se till att skydda sitt varumärke med tjänster för både varumärkesskydd, domänhantering och cybersäkerhet.

Guider om varumärkesskydd

Vi skyddar varumärken här

Andra platser där vi på Ports Group
skyddar varumärken

Ge ert företag i Göteborg ett varumärkesskydd i världsklass

Kontakta oss redan idag