Ports Group / Blogg / Ports
Ports

Som så många andra känner även vi på Ports för de drabbade i Ukraina. Att se hur oskyldiga drabbas av våldet men samtidigt se hur modiga medborgare kämpar för sina liv, gör att man inser att människor runt om i världen behöver gå samman för att främja freden. Som en liten gest för att stötta de ukrainska medborgarna har vi därför valt att ge ett bidrag till UNICEF*. I krig är det ofta barnen som är mest utsatta och därav att vi valt att ge ett bidrag, om än ett litet på det stora hela, för att kunna göra något för de drabbade.

Förutom en liten gest som att donera pengar har vi tagit beslut att sedan mitten av mars inte längre bidra till att fler .RU-domäner registreras. Det är därmed inte längre möjligt att registrera någon rysk landsdomän. Befintliga .RU-domäner kommer förnyas och förvaltas enligt tidigare.

Utöver ovan har inte Ports affär påverkats, utan vi är tacksamma att kunna få bedriva verksamheten fortsatt framåt och tillsammans med våra medarbetare vara rädda om varandra!

Ta hand om er och varandra!
/ Magdalena Bonde, VD Ports Group 


* UNICEF arbetar för att familjer snabbt får tillgång till akut sjukvård, tak över huvudet, mat och rent dricksvatten. UNICEF har även mobila team som erbjuder psykosocialt stöd till barn som är traumatiserade. 

Har du några frågor? Kontakta oss så berättar vi mer

Relaterad läsning

Förlita dig inte helt på juridiken, ha ett holistiskt förhållningssätt

Förlita dig inte helt på juridiken, ha ett holistiskt förhållningssätt

Strategi
SV
pll_62823fd44fefd
3, maj 2022
I den här bloggposten kommer vi gå igenom vad ett holistiskt förhållningssätt till varumärkesskydd är och vad det...
Varumärkesskydd Sverige

Varumärkesskydd i Sverige – så fungerar det

Varumärke
Varumärkesskydd
SV
2, maj 2022
Få 100% koll på varumärkesskydd i Sverige – Därför bör du skydda ditt varumärke ✓ Lagar & regler för varumärkessky...