Ports Group / Blogg / Nya regler för SSL-certifikat och hur Multi Year Plan gynnar er
New rules for SSL certificates

Efter den 31 augusti 2020 är det nya regler gällande löptiden på dina SSL-certifikat. Tidigare har man kunnat beställa certifikat på upp till 2 år, men i och med de nya ändringarna begränsas det till 1 år. För att slippa den ökade administrationen detta kommer att innebära varje år har Digicert lanserat Multi Year Plan – ett mer tids- och kostnadseffektivt sätt att beställa certifikat!

SSL-certifikat är det som krypterar information på din hemsida, en teknisk lösning som idag är något av ett måste på de flesta hemsidor. För att upprätthålla den säkerhetsnivå som krävs för ett SSL-certifikat krävs det gedigen validering varje gång man förlänger sitt certifikat, något som kan vara både komplicerat och tidskrävande. När de nya reglerna för certifikat presenterades var det därför många som såg risken för att missa förnyelser, samt problematiken i att årligen behöva lägga tid på valideringsprocessen. Vi på Ports Group kan nu, som platinum partner till Digicert (världsledande leverantör inom certifikat), presentera lösningen; Multi Year Plan.

Multi Year Plan låter dig som kund beställa dina SSL-certifikat i upp till 6 år. Ni slipper hålla koll på förnyelser, då Ports Group övervakar och förnyar certifikaten varje år under den period ni önskat – på så sätt följer vi de nya regelverken utan att ni behöver tänka på det. Ni får precis som vanligt detaljerad information kring era olika certifikat via vår kundportal ports.management.

Förutom de administrativa fördelarna är Multi Year Plan även kostnadseffektivt. Genom att beställa certifikaten för flera år på en gång kan vi pressa ner priserna och ge er större rabatter.

Multi Year Plan går att beställa redan nu – kontakta oss så hjälper vi dig vidare! 

Relaterad läsning

Förlita dig inte helt på juridiken, ha ett holistiskt förhållningssätt

Förlita dig inte helt på juridiken, ha ett holistiskt förhållningssätt

Strategi
SV
pll_62823fd44fefd
3, maj 2022
I den här bloggposten kommer vi gå igenom vad ett holistiskt förhållningssätt till varumärkesskydd är och vad det...
Varumärkesskydd Sverige

Varumärkesskydd i Sverige – så fungerar det

Varumärke
Varumärkesskydd
SV
2, maj 2022
Få 100% koll på varumärkesskydd i Sverige – Därför bör du skydda ditt varumärke ✓ Lagar & regler för varumärkessky...